Sightseeing med båt! Miami, USA, desember 2016.

Miami er en stor havn, med mange flotte båter. Det er ikke bare en by med kystlinje, men også mange øyer, noe som gjør denne plassen spesiell. Vi ventet på båtturen vår på Pier 5. Det var mange butikker der, men de var dyre. Det kan skyldes at dollaren var sterk og krona var svak.

Jeg vet ikke om lokalbefolkningen har båtene sine ved Pier 5 eller om det er mest utleiebåter, men du kan leie alle slags båter i Miami. Vi liker å se på flotte båter.

Denne brua seilte vi under. Det er en av bruene som forbinder Miami og Miami Beach.Miami er utgangspunktet for mange imponerende cruiseskip, som seiler i Karibia og helt til Mexico. Det er flytende luksus samfunn. Flere millioner passasjerer drar på cruise fra Miami hvert år.

Mange mennesker ønsker å bo i Miami eller å ha et ekstra hjem der, på grunn av det gunstige klimaet. Alle har ikke råd til luksusvilla ved sjøen. Jeg tror nok leilighetene i dette komplekset var lette å selge.

Husene på Hibiscus Island og Palm Island, er alle fantastiske på hver sin måte. Noen av de er topp moderne, nesten futuristiske, andre er mer som klassiske palass i forskjellige størrelser.

Flagler Memorial Island er en kunstig øy. Den var opprinnelig helt rund, men på grunn av vær og sjøen er den ikke rund lenger. Bautaen er 34 meter høy og reist til minne om Henry M. Flagler, en av pionerne i Florida.

Her er båten nesten større enn huset… de må være glad i å fiske.

Vi så hus som tilhørte mange berømtheter som David Beckham, Shakira, Will Smith og Jackie Chan. Jeg lurer på hva de synes om at husene deres er turistattraksjoner? Jeg tror ikke de hadde kjøpt hus der om de syntes det var forferdelig.

Det er forresten ledig tomt ved siden av David Beckham…

Disse husene ligger på Star Island. Det kunne vært et kallenavn, siden det bor mange stjerner på denne øya, men den heter faktisk Star Island. De som bor der er berømte på mange forskjellige måter.

Huset over tilhører Philip Frost. Han eier medisinfirmaet som produserer Viagra. Han er veldig glad i palmer og har mer enn 100 forskjellige palmer på tomta, mange i et drivhus. Han kjøpte opp to eiendommer som han slo sammen for å få nok plass. Palmene langs vannet er importert fra Afrika og kostet 10 000 dollar stykke!

Miami har et stort havneområde for transport på sjøen. Disse kranene er utrolig store, utrolig dyre og utrolig effektive! De håndterer enorme mengder last og dette er en av de travleste havnene i USA.

Miami skyline… Miami Beach er bak oss.

Dette er en brun pelikan. Vi ble imponert over fuglelivet i Florida. Jeg ble begeistret da jeg så denne pelikanen, da jeg tidligere bare har lest om den.

Dersom du reiser til Miami anbefaler jeg å ta en båttur. Havet og vannet er viktig for Miami og Miami Beach. Ved å ta en båttur, får du en bedre forståelse av disse byene. Sightseeing med båt var også moro, da guiden hadde god humor, noe jeg synes guider bør ha.

Kilde: Guiden.

Jeg blir glad om du deler siden min :-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *